AVÍS LEGAL

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:
L’Elephanta està domiciliada al carrer Torrent d’en Vidalet, 37, 08012 Barcelona. La seva propietaria és Núria Girós Navarro, amb DNI 46732630B
A la web www.elephanta.cat hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre els productes i serveis que ofereix el bar cocteleria Elephanta.
El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.

POLÍTICA DE PRIVADESA

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de l’Elephanta.
Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.
Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a la seu de l’Elephanta (Torrent d’en Vidalet 37), escriure’ns al següent correu elephanta@elephanta.cat o trucar-nos al 93 237 69 06.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.
Ser usuari de la web de www.elephanta.cat implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.
Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS

L’Elephanta no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.
No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la *LSSI-CE, L’Elephanta es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.
Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.
Així mateix, l’Elephanta es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, a qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.
Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà solament orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte al moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar ha d’acudir a alguna de les tendes físiques de l’Elephanta.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’Elephanta és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.
Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de l’Elephanta.
Tota la informació que es rebi a la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a l’Elephanta de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.
Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de l’Elephanta són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Solament apareixen a la web de l’Elephanta a l’efecte de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Barcelona, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.