A l'Elephanta hi trobaràs un espai amb personalitat

Una carta amb més de 40 gintònics i ginebres de tot el món

Còctels d'autor elaborats amb passió i professionalitat

L'Elephanta: el local dels amants del gintònic... i molt més!

Estàs buscant un lloc acollidor per gaudir d’uns còctels deliciosos i gintònics al cor de Barcelona? Tenim just el que necessites! A l’Elephanta, t’oferim un ambient càlid i acollidor que et farà sentir com a casa des del moment que entris per la porta.

El nostre equip de bartenders està dedicat a la creació de còctels i gintònics d’alta qualitat. Utilitzem només els millors ingredients i tècniques per assegurar-nos que cada beguda sigui una experiència única i satisfactòria. I tot això, en un ambient que convida a la conversa i al gaudi dels petits detalls que fan la diferència.

A més, estem ubicats a Gràcia, a Barcelona, on podreu trobar una àmplia varietat de bars i restaurants que us convidaran a explorar la gastronomia i la cultura del nostre emblemàtic barri. Així que si busques un lloc acollidor i atractiu per gaudir d’unes begudes en bona companyia, vine a visitar-nos! T’assegurem una experiència inoblidable al nostre local de còctels i gintònics al cor de Barcelona.

El nostre equip

L'equip de l'Elephanta és la barreja perfecta entre passió, creativitat i experiència en la preparació de còctels excepcionals

Núria Girós

La Núria és la propietària de l’Elephanta Ginbar Cocteleria.

Llicenciada en Comerç Internacional per la Universitat Pompeu Fabra, i amb uns quants anys d’experiència en el món de l’empresa i de l’administració pública, el 2004 va fer un canvi en la seva vida i va emprendre un llarg viatge de 4 anys per Amèrica Llatina. Va tornar a Barcelona amb un somni que es va complir el 9 de maig del 2008: l’Elephanta, un espai cuidat on poder oferir copes de qualitat en un ambient informal i proper. La seva curiositat incessant la va portar a descobrir el món del gintònic, i el 2009 va fer una aposta en aquell moment arriscada: l’Elephanta es va convertir en un dels primers locals de Barcelona especialitzats en aquest combinat. Havia nascut l’Elephanta Ginbar, i es va convertir en el local dels amants del gintònic. Poc després, va decidir perfeccionar l’oferta i elevar la qualitat de la cocteleria, donant peu a l’Elephanta Ginbar i cocteleria.

“La meva família i els meus amics m’han ajudat i recolzat des del principi. Sempre van confiar en mi i el meu projecte. N’estic molt agraïda. I gràcies al treball constant d’un equip d’apassionats i creatius coctelers hem arribat tan lluny. Sense tots ells, l’Elephanta ginbar cocteleria no seria possible… Gràcies!”

GINTÒNIC NÚRIA:  Martin Millers, poma àcida, llima, tònica.
CÒCTEL PREFERIT:  Negroni.

Mariam

Coctelera i Analista de laboratori.

La Mariam és recentment graduada en analista de laboratori, la seva passió per la química unida amb l’hostaleria l’ha portat a investigar el món de la cocteleria. És alegre i inquieta, té ganes d’aprendre i gaudir amb el seu esperit viatger.

GINTÒNIC MARIAM: Brockmans Orange kiss, taronja, fruits vermells i tònica.
CÒCTEL PREFERIT: Bramble.

Sandra

Bar Manager i Esteticista.

La bar manager sempre ha compaginat els estudis d’estètica amb l’hosteleria, fins que va descobrir la seva autèntica passió: la cocteleria. Amant de la gastronomia, viatgera, i artista des de petita: guitarrista, cantant i melòmana. Dolça i riallera.

GINTÒNIC SANDRA: Roku gin, gingebre, tònica.
CÒCTEL PREFERIT: Gin basil smash.

Sara

La cirereta del pastís.

Interiorista i bartender. Actualment, gestiona el seu coworking/taller d’artesans i dissenyadors al barri Gràcia. Motera i nadadora des de ben petita, és una persona alegre, creativa i amant de la lectura, la música, el mar i les bones copes.

GINTÒNIC SARA: Tanqueray Flor de Sevilla, llimona, menta fresca, tònica.
CÒCTEL PREFERIT: White Russian.

La nostra carta és una invitació a explorar sabors i textures úniques gràcies a receptes sorprenents

La carta